Algemene informatie

 


Contact:

Via het contactformulier kunt U ten allen tijden contact met me opnemen. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Telefoonnummer: 06-16806934.  

Kleur echtheid:

Om de kleur zo goed mogelijk af te kunnen stemmen aan een kaartje wordt verzocht om het kaartje af te geven of naar mij op te sturen. Helaas is het niet altijd mogelijk om de kleur 100% hetzelfde te krijgen, maar ik probeer er wel zo dicht mogelijk bij te komen. 

Foto van de artikelen:

In het fotoboek in de menubalk staan alle producten die reeds gemaakt zijn. Mocht je een foto missen, laat het dan even weten. 

Levertijd:

De levertijd is gemiddeld tussen de 2 tot 6 weken. Dit ligt aan het product en de schildering die erop moet komen. Bij de bestelling wordt afgesproken wanneer het product klaar is.  Mocht u het product eerder nodig hebben dan is het mogelijk om gebruik te maken van een waardebon. Waardoor u toch alvast een cadeau kunt geven. De waardebon vervalt op het moment dat het product opgehaald of verzonden wordt. 
 

Verzendkosten:

Alle artikelen kunnen via de post verzonden worden. De kosten hiervan zijn verschillend, ligt aan het gewicht en de grote van het pakketje. Een aantal standaard verzendkosten zijn:

- houten letterkralen, brieven tot een gewicht van 20 gram € 0,70

- slaapkamerbordje brievenbuspakje  € 2,80

- 1 bewaarbox of 1 naambordje voordeur of pakketpost t/m 10 kilo € 6,95

Deze standaard verzendkosten zijn afhankelijk van de eventuele verhoging vanuit het postorderbedrijf. Het is dus mogelijk als de kosten omhoog zijn gegaan dat er nog wat bij komt. Voor alle artikelen geldt dat de verzendkosten bekeken worden op de dag van bestelling. 
Het is ook mogelijk om pakketpost via Kiala te laten verzenden. Dan zijn de kosten € 3,95


Inpakken van cadeautjes:

Alle cadeautjes kunnen ook op verzoek ingepakt worden. Ze worden ingepakt in doorzichtige folie met een leuk lint erop. De kosten van het verpakken bedraagd € 1,--